Mutlu Kuş Yuvaları Boyama Çalışması - Son Dakika
Yerel

Mutlu Kuş Yuvaları Boyama Çalışması

Mutlu Kuş Yuvaları Boyama Çalışması

Aktiffelsefe gönüllüleri ve Down sendromlu kardeşlerin Mutlu Kuş Yuvaları boyama çalışması, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın ziyaretiyle anlam kazandı.

17.11.2015 10:53

Aktiffelsefe gönüllüleri ve Down sendromlu kardeşlerin Mutlu Kuş Yuvaları boyama çalışması, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın ziyaretiyle anlam kazandı.

Aktiffelsefe Bornova Şubesinde, Mutlu Kuş Yuvaları boyama çalışması, şenlik havasında geçti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Başkan Yardımcısı Hüseyin Hamamcılar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ulusal Down Sendromu Derneği yetkilileri ve down sendromlu çocukların ailelerinin katılmasıyla etkinlik taçlandı. Aktiffelsefe ekibi sabah erken saatlerde toplanarak geçen haftalarda özenle hazırlanan yuvaları boyamaya hazır hale getirdi. Öğleden sonra 14 down sendromlu çocuklarla boyama ve süsleme çalışması yapıldı. Aktiffelsefe Bornova Şubesi Sorumlusu Dr. Semra Şen; şöyle konuştu: "Bornova Belediyesi web sayfasında 'Amacımız, paydaşlarının mutluluk, huzur, yaşam kalitesi, hakları ve gelişimlerine önem vererek onlardan güç alan; katılımcılık ilkeleri çerçevesinde hareket eden; güçlü ve sosyal bir belediye olmak' şeklinde bir ifade var. Aktiffelsefe olarak biz 26 yıldır toplum yararına binlerce etkinlik gerçekleştirdik. Bornova Belediyesi ekibi ve Ulusal Down Sendromu Derneği yetkililerine katılımları için teşekkür ediyoruz. Bugün 14 Down sendromlu kardeşimiz ve 27 Aktiffelsefe gönüllüsü birlikte 50 tane kuş evi boyadı. Önümüzdeki günlerde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile ekibimiz yuvaların asım işlemini yapacak. Kuşlar da kış gelmeden ev sahibi olacak. Bugün bu çalışmaya katılan, izleyen hatta afişlerimizi gören kişiler çok mutlu oldu. Çok güzel geri bildirimler aldık. Gönüllülük sendrom tanımıyor."

Çalışmalara katılan 14 Down sendromu çocuklara katılım belgesi verildi, toplu resim çekildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mutlu Kuş Yuvaları Boyama Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement