Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne Biyolojik Mücadele Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne Biyolojik Mücadele Semineri Verildi

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü\'ne Biyolojik Mücadele Semineri Verildi

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerine hizmet içi eğitimler kapsamında uluslararası biyolojik mücadele yöntemlerine ilişkin seminer verildi. Seminerde biyosidal ürünlerin form çeşitleri, vektör ilaçlama çalışmalarında bilimsel yöntemler ve sosyal-ekonomik çalışmalar anlatıldı.

13.05.2024 09:55  Güncelleme: 09:56

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerine hizmet içi eğitimler kapsamında uluslararası biyolojik mücadele yöntemlerine ilişkin seminer verildi.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen ve 3 saat süren seminerde; biyosidal ürünlerin form çeşitleri, vektör ilaçlama çalışmalarında bilimsel yöntemler, sosyal ve ekonomik çalışmalar, vektörler ve evreleri İlaçlama Birimi Mesul Müdürü Veteriner Hekim Ahmet Şahin tarafından detaylı olarak anlatıldı.

İlçe genelinde yürütülen larva ile mücadele çalışmalarının hem teorik hem de uygulamalı olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; "Personelimizin hizmet içi eğitimlerini çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımız ilaçlama çalışmalarını yaz aylarında görüyorlar. Ancak bu çalışmalar rutin olarak 12 ay boyunca gerçekleştiriliyor. Bu süreçte ekibimize saha ile birlikte teknik destek vermeye de devam ediyoruz" dedi.

Kışlak mücadelenin teknik çalışmaları, uluslararası soru, sorun, çözüm önerilerinin görüşüldüğü, bilimsel çalışmaların aktarıldığı, sonuç beyannamelerinin saha personelleri ile paylaşıldığı eğitimin alandaki faaliyetleri daha güçlü hale getirdiğini ifade eden Başkan Tetik, emeği geçenlere teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne Biyolojik Mücadele Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement