Nazmiye Demirel'in Vefatı - Son Dakika
Yerel

Nazmiye Demirel'in Vefatı

Nazmiye Demirel\'in Vefatı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenazesi İslamköy'e getirildi.

29.05.2013 16:14

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in cenazesi İslamköy'e getirildi.

Ankara'dan konvoy eşliğinde İslamköy'e getirilen Nazmiye Demirel'in cenazesi, ilk olarak Hıdır Mahallesi Ara Sokak'taki evine götürüldü. Yapılan duanın ardından cenaze, Süleyman Demirel Külliyesi'nde bulunan morga konuldu. Burada Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Şener, Süleyman Demirel'in kardeşi Ali Demirel'in de aralarında bulunduğu aile yakınları dua etti. Aile yakınlarının zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzüntülü olduklarını belirterek, "Hayatı boyunca hep iyilik meleği oldu . Dünya ile ilgili hiçbir şeyi düşünmedi ve her şeyi burada bırakıp gitti" dedi. Nazmiye Demirel'in çok gururlu birisi olduğunu ifade eden Şener, "Gururla yaşadı ve hiçbir şeye boyun eğmedi. Hayatını öyle devam ettirdi. Dünya malı ve mülkü ile uğraşmadan melek gibi, iyilik yaparak yaşadı. Melek gibi de öldü. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. Nazmiye Demirel'in yeğeni Mesut Şener ise halasının ölümünden dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Öte yandan çevrede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin araçlarda eğitimli köpeklerle arama yaptıkları görüldü. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazmiye Demirel'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement