Ocakoğlu; "Misyonumuzun Zeminindeki Her Bir İleri Adım, Gün Gelir Bin Adım Olur" - Son Dakika
Yerel

Ocakoğlu; "Misyonumuzun Zeminindeki Her Bir İleri Adım, Gün Gelir Bin Adım Olur"

Ocakoğlu; "Misyonumuzun Zeminindeki Her Bir İleri Adım, Gün Gelir Bin Adım Olur"

Demokrat Parti (DP) eski GİK üyesi ve DP misyonunun ileri gelen isimlerinden olan Samet Ocakoğlu, "Misyonumuzun zeminindeki her bir ileri adım, gün gelir bin adım olur" dedi.
Çeşitli çevrelerden kendisine ulaştırılan haberlerden Başkent...

25.11.2013 10:31

Demokrat Parti (DP) eski GİK üyesi ve DP misyonunun ileri gelen isimlerinden olan Samet Ocakoğlu, "Misyonumuzun zeminindeki her bir ileri adım, gün gelir bin adım olur" dedi.

Çeşitli çevrelerden kendisine ulaştırılan haberlerden Başkent kulislerinde yeni bir siyasi oluşum için ciddi cabalar harcandığı düşüncesine sahip olduğunu belirten Samet Ocakoğlu, "Özellikle siyasetin merkez sağ kulvarından bir yapılanmayı niyet edinmiş bu hareketin, ülke ve insanı için yeni bir şey oluşturma ihtimali elbette yoktur. Büyük seçimler arifesindeki Türkiye'de, seçimin kapıya geldiği bu mevsimde fikri eylem konusu edilen 'Yeni Siyasi Oluşum' aktivitesi, bana göre aslında siyasi tablonun alternatif kanadını yıpratıp, güçten düşürecek ve neticede statükoyu daha da güçlendirecektir. Ortalıktaki söylemlerden hatta çağrılardan, yeni oluşum aktivitesinin özellikle 46 şafağının büyük yürüyüş zemininde siyasi bir üretim yapmak istediği anlaşılmaktadır. Vakitli ve isabetli değildir. Bu iş Türkiye'nin bütün gereksinimlerine yetecek güçteki bir siyasi ritmin millete gösterilmesi ve doğal pınarından beslenen temponun yeniden millet tarafından benimsenmesi için atılacak her ileri adım, hepimizin farkında olduğu gibi Türkiye içindir. Bu büyük çatı altında saf tutup bu bayrağı taşıyanlara kuvvet verildiğinde ve misyonun müdafaa kapasitesine katkı yapıldığında misyonun ışığının öncelikle TBMM zemininde görüleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Her türlü siyasi çare arayışlarına misyonlarının kulvarlarını adres gösteren ve katılım çağrısı yapan Ocakoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Günü gelecektir, her ileri bir adım bin adım olacaktır. Gücü azami noktaya çekmek için birlikte gösterilecek çabalar bu bereketli topraklarda elbette meyvelerini verecektir. Geleceği çalışmak, yoksunlukların adeta yardım beklercesine gözlerine baktığı siyaset üstatlarının, becerilerine dahildir" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ocakoğlu; 'Misyonumuzun Zeminindeki Her Bir İleri Adım, Gün Gelir Bin Adım Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement