Ödemiş Ülkü Ocakları Toplu Sünnet Geleneğini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Ülkü Ocakları Toplu Sünnet Geleneğini Gerçekleştirdi

Ödemiş Ülkü Ocakları Toplu Sünnet Geleneğini Gerçekleştirdi

Ödemiş Ülkü Ocakları'nın bu yıl 8.sini düzenlediği toplu sünnet töreni önceki akşam gerçekleşti.

12.09.2013 10:24  Güncelleme: 10:27

Ödemiş Ülkü Ocakları'nın bu yıl 8.'sini düzenlediği toplu sünnet töreni önceki akşam gerçekleştirildi. 51 çocuğun sünnet sevinç ve heyecanını yaşadığı tören mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Hükümet Meydanı'ndan Saraçoğlu Caddesi'ni takip ederek Ece Naz Düğün Salonu'na yürüyen mehter takımlı kortej ilgi gördü.

Daha sonra Ece Naz Düğün Salonu'ndaki tören başladı. Buradaki törene Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve il yöneticileri, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, MHP'li belediye başkan aday adayı Mehmet Yılmazer, çevre ilçelerden gelen ülkücüler, sünnet çocuklarının aileleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz, 8. kez birlik-beraberlik ruhu içerisinde buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür eden Poyraz, Ülkü Ocakları'nın halkın yararına olan tüm etkinliklerde yer alacağının altını çizdi. Coşkulu bir havada geçen törende mehter takımının gösterisi alkış topladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Ülkü Ocakları Toplu Sünnet Geleneğini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement