Ödemişli Efe Dağcılar'dan "Zafer Yürüyüşü" - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Efe Dağcılar'dan "Zafer Yürüyüşü"

Ödemişli Efe Dağcılar\'dan "Zafer Yürüyüşü"

Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu üyesi dağcılar Zafer Yürüyüşü yaptı.30 Ağustos Zafer Bayramı haftası nedeni ile düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

02.09.2013 12:38

Efe Dağcılık Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu üyesi dağcılar Zafer Yürüyüşü yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı haftası nedeni ile düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bayraklarıyla gelen vatandaşlar, Salı Pazarı önünden saat 21.00 de Salim Taşbaş rehberliğinde, Ahrandı Tepesi'ne Zafer Yürüyüşü yaptılar. Zafer Yürüyüşüne, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez de katıldı.

Ahrandı Tepesi'nde yürüyüşün tamamlanmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Zafer Yürüyüşü hakkında bilgi veren Salim Taşbaş şunları söyledi:

"Tarihimizde önemli bir yeri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yılını Efe Dağcılık olarak Zafer yürüyüşü ile kutladık. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yoklular, sıkıntılar içinde, üstün savaş planı ile tarihimizi yeniden yazdıran, Türk milletinin umutsuzluğunun sona erdiği kahramanca savaşılarak kazanılan bir zaferdir bugün.

Türk Milleti hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, birlik ve beraberlik ve dayanışma anlayışı içerisinde sonsuza kadar var olacağını bu bu zaferle tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bugün bizler şanlı tarihimizin mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu düşüncelerle bayrağımız altında özgürce yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Zafer yürüyüşüne katılan tüm dağcı dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

Zafer Yürüyüşü'ne katılan Efe Dağcılık üyesi dağcılar, etkinlik sonrasında Ödemiş Salı Pazarı'na gelerek buradan dağıldılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Efe Dağcılar'dan 'Zafer Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement