Öğrenciler Çanakkale Gezisine Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Çanakkale Gezisine Uğurlandı

Öğrenciler Çanakkale Gezisine Uğurlandı

Koyulhisar Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışması olan Çanakkale gezisine katılan 90 kişilik öğrenci kafilesi yola çıktı.

18.04.2013 15:37  Güncelleme: 15:48

AK parti ilçe teşkilatının ve Sancaktepe Belediyesi'nin katkıları ile Koyulhisar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması olan Çanakkale gezisine katılan 90 kişiden oluşan öğrenci kafilesi aileleri tarafından Çanakkale'ye dualarla uğurlandı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, "İstanbul ve Çanakkale'de atalarımızın gerçekleştirdiği kahramanlık hikayelerini yerinde görüp tanıyacaksınız, şahit olacaksınız. Orayı her Türk gencinin mutlaka ama mutlaka gidip görmesi lazım filmlerde izlediğimiz, kitaplarda okuduğumuz Çanakkale başka, ama yerinde gidip görünce inanın insanlar çok daha başka duygulara kapılıyor. Tabyaları, anıt mezarları, sırt sırta omuz omuza yatan değişik coğrafyalardan insanları, şehitleri ziyaret edeceksiniz. Selamlarımızı, minnet duygularımızı, dualarınızda, gezilerinizde ifade edin" dedi.

Geziye katılacak öğrenciler de kendilerine sunulan bu imkandan dolayı teşekkürlerini sunarken, geziye gidiyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Öğrenciler, daha sonra kendilerini bekleyen otobüslere binerek yola çıktı.3 gün sürecek gezi kapsamında öğrenciler Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul'a da giderek İstanbul'u da gezme imkanı bulacaklar. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Çanakkale Gezisine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement