Öğrencilere Destek Oldular - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Destek Oldular

Öğrencilere Destek Oldular

‘Okuyan Şehir Manisa’ Projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Taytanlı İlhan İlkokulu ve Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu’na paydaş kurumların destekleriyle kitap ve spor malzemeleri hediye edildi.

23.01.2015 14:52

'Okuyan Şehir Manisa' Projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki Taytanlı İlhan İlkokulu ve Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu'na paydaş kurumların destekleriyle kitap ve spor malzemeleri hediye edildi. İş kadını Yasemin Özaki da Taytanlı İlhan İlkokuluna temizlik malzemeleri yardımında bulundu.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan AR-GE Birimi, hayata geçirdiği projelerle eğitime destek olmaya devam ediyor. 'Okuyan şehir Manisa' Projesi kapsamında Yunusemre ilçesindeki iki okula kitap ve spor malzemeleri ile temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Bin 200 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Taytanlı İlhan İlkokulu'ndaki törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, AR-GE'den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Şule Tunalı, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Asiye Zurnacı katıldı. Okul Müdürü Davut Işık, okula destek olan herkese teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, okula temizlik malzemesi yardımında bulunan İş kadını Yasemin Özaki'ye de teşekkür ederek, iş kadınlarının çoğalmasını temenni etti. Duman okullara destek olmak amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını kaydederek, "Öğrencilerimize katkıda bulunmak amacıyla spor malzemeleri yardımında bulunuyoruz. Öğrencilerimizde o ışıltıyı görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Okulumuzda judo ile ilgili güzel çalışmaların olduğunu öğrendim. Bu çalışmaların sürdürülmesi için destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Duman, Yasemin Özaki'nin bağlı bulunduğu Vural Doğalgaz şirketin bir voleybol takımına destek olacağını da sözlerine ekledi.

İş kadını Yasemin Özaki ise "Bunlar hepimizin görevi. Benim yaptığım ufak bir yardım" diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, beraberindeki heyetle birlikte daha sonra 980 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu'na giderek öğrencilerin kullanması için spor malzemeleri yardımında bulundular. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Destek Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement