Öğrencilerinden Tdp'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerinden Tdp'ye Ziyaret

Öğrencilerinden Tdp\'ye Ziyaret

Bartın Cumhuriyet Ortaokulu‘ndan bir grup öğrenci Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini ziyaret ederek, polislik mesleği hakkında bilgiler aldı.

05.11.2015 15:40

Bartın Cumhuriyet Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerini ziyaret ederek, polislik mesleği hakkında bilgiler aldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin ziyaretçileri her geçen gün daha artıyor. Son olarak Cumhuriyet Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü hizmet binasına giderek polis abla ve polis ağabeylerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında polislik mesleği hakkında sorular da soran öğrencilerin çoğunun ileride polisliği kendilerine meslek olarak seçmek istedikleri söyledi. Şube Müdürü Tümer Yılmaz öğrencilere Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'nun iyi niyet dileklerini iletti. Ziyarette öğrencilerine refakat eden Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mustafa Dilek hediye edilen kitaplardan dolayı okul idaresi ve öğrencileri adına Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerinden Tdp'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement