Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Başladı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Başladı

Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Başladı

Antalya'nın Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürlüğü, okulların 1 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimine başladı.

07.03.2013 13:12  Güncelleme: 13:15

Antalya'nın Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulların 1 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi başladı. Döşemealtı'nda yürütülecek çalışmada bin 773 öğrenciye ulaşılacağı belirtildi.

Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulların 1 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi başladı. Düzenlenen ilk toplantıda Kaymakam Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer, Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ve İlçe Sağlık İlçe Müdürü Dr.F.Birgül Yılmaz da katıldı.

Kaymakam Mehmet Baygül yaptığı açıklamada okullarda başlatılan çalışmanın önemli bir uygulama olduğunu belirtirken, İlçe Sağlık Müdürü F.Birgül Yılmaz ise bu proje ile okulların bin 773 öğrenciye ulaşacaklarını söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer ise ilçe de gerçekleştirilen başarılı proje ve faaliyetlerin her zaman destekçisi olduklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement