Okulu Mahallenin Ayağına Getirdik" - Son Dakika
Yerel

Okulu Mahallenin Ayağına Getirdik"

Okulu Mahallenin Ayağına Getirdik"

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

26.01.2014 18:39

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Roda İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Nurullah Şimşek, öğretmenler ve öğrencileri makamında ağırlayan Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, 241 öğrenci ve 24 derslikle eğitim ve öğretime 'merhaba' diyen okul idareci ve öğrencilerini kutladı. Başkanvekili Refik Yılmaz, "Çocuklarımız ve Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bizler geleceğimize yatırım yapıyoruz. Amacımız onların sağlam zeminli alanlarda, depreme dayanıklı, modern binalarda eğitim ve öğretim görmeleridir. Gemlik Belediyesi olarak bu konuda özel sektör işbirliği ile verimli çalışmalar yaptık. Özellikle Çevre Yolunda Çınar İlkokulu sonrasında Roda İmam Hatip Lisesi ile önemli bir açık kapandı. Şimdi Borusan Ortaokulunun da temel atma aşamasına gelindi. Çevre yolundaki potansiyel bu okullarımızın her birinin hizmete girmesi ile dengelenecek. Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkiinde de İşadamı Ali Kütük tarafından yapılan bir ortaokul ve Bursa İl Özel İdaresi tarafından yapılan bir lise olacak. Kumla Mahallemize de bir ortaokul kazandırma hedefimiz var. Ayrıca özel sektör işbirliği ile GEMPORT A.Ş. de Gemlik Lisesini yeniliyor. Hisar Mahallesinde de yatırım planlarımız var" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okulu Mahallenin Ayağına Getirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement