Oltu'da Gaziler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Gaziler Günü Kutlaması

Oltu\'da Gaziler Günü Kutlaması

Gaziler günü Oltu’da düzenlenen törenle kutlandıEtkinlikler kapsamında Oltu hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığınca çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal marşı okundu.

19.09.2015 13:38

Gaziler günü Oltu'da düzenlenen törenle kutlandı

Etkinlikler kapsamında Oltu hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığınca çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal marşı okundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Üsteğmen Musap Kahraman yaptı, Üsteğmen Kahraman, "Bizler bu vatanın evlatları olarak bağımsızlığımızı ve Türkiye Cumhuriyetini bizlere armağan eden yurt topraklarında özgür ve huzur içerisinde yaşamamızı sağlayan başta yüce Atatürk'e ve silah arkadaşları olmak üzere sizlerin ülkülerini yurt sevgilerini görev bilinçlerini örnek alarak ve gelecek kuşaklara örnek göstererek her karışı hak edilerek kazanılan vatan topraklarını koruyacak ve bizden sonrakilere miras bırakacağız" dedi.

Hükümet konağı meydanındaki törenin ardından Gazi ve Şehit yakınlarına Öğretmenler evinde öğlen yemeği verildi. Törene Oltu Kaymakamı M. Gökhan Zengin, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı İlhan Yıldız, Oltu Belediyesi başkan vekili Cevdet Ağırman, kurum amirleri Gaziler ve şehit yakınları katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da Gaziler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement