Omü Güzel Sanatlar Fakültesine Büyük Onur - Son Dakika
Yerel

Omü Güzel Sanatlar Fakültesine Büyük Onur

Omü Güzel Sanatlar Fakültesine Büyük Onur

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Eker, Ankara Sanat Buluşması’na, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’ni misafir Üniversite ve Fakülte olarak davet edildiğini belirtti.

22.11.2015 15:19

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Eker, Ankara Sanat Buluşması'na, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'ni misafir Üniversite ve Fakülte olarak davet edildiğini belirtti.

Tüm Sanat Galerileri Derneği(TÜSGAD), Ankara Çağdaş Sanatlar ve Kültür merkezinde 19-26 Aralık tarihinde gerçekleşecek, 2. TÜSGAD Ankara Sanat Buluşması'na, Güzel Sanatlar Fakültesi'ni misafir Üniversite ve Fakülte olarak davet edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Eker, "Fakültemizi temsilen yaklaşık 15 sanatçının katılım göstereceği sergi etkinliğinde yağlı boya, grafik tasarım, enstalasyon, heykel, seramik-cam çalışmaları sergilenecektir. Ayrıca OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürlüğü ile OMÜ Devlet Konservatuvarı öğtretim elemanları ve öğrencilerinin tasarımı olan 'soundpaint' gösteri-performans çalışması da ilk defa Ankara'da sahnelenecektir. Üniversitemizin ve henüz üç yıllık bir geçmişe sahip fakültemizin, böyle büyük bir organizasyonda yer alması, tanınırlığımız açısından oldukça önemli olduğu kadar, öğretim elemanlarımızın ve öğrencilerimizin ulusal anlamda sanat ortamlarında güçlü biçimde yer almalarına da olanak sunacaktır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü Güzel Sanatlar Fakültesine Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement