Omü Veterinerlik Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Omü Veterinerlik Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Omü Veterinerlik Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesinde bu yıl 59 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

14.06.2017 16:55

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesinde bu yıl 59 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

OMÜ Veteriner Fakültesi 10. dönem mezunları için Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni yapıldı. Tören öğrencilerin okul boyunca çekildikleri fotoğraflardan oluşan slayt gösterimi ile başladı. Daha sonra açılış konuşmalarıyla programa devam edildi. Törende açılış konuşması yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Güzel, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek öğretmen ve ailelerine teşekkür etti. Öğrencileri tebrik eden Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya, mezun olan öğrencilerin çalışma hayatlarında, mesleki eğitimlerle bilgilerini taze tutması gerektiğini vurguladı.

Öğrencilerin mezun olarak çalışma hayatına atıldığını belirten OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, "Artık bundan sonra gerçek hayat mücadele dönemi başladı. Sizi bu mücadeleye hazırlayan her türlü donanıma sahipsiniz. Üniversitede aldığınız eğitim bilgi birikiminiz sizi bu mücadelede başarılı kılacaktır. Mesleğinize yönelik ilk uygulamada burada öğrendiğiniz bilgiler 'altın bilezik'. Çok güzel bir mesleğiniz var. Bugüne kadar devletimiz sizlere yatırım yaptı. Şimdi siz buradan ayrılıp ülkemizin her yerine gidip hizmet edeceksiniz. Üreticinin yetiştiricinin faydasına işler yapmaya çalışın. Toplumun refahını yükseltmeye çalışacaksınız. Bu görevi başarıyla yürüteceğinize inanıyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 2016-2017 OMÜ Veterinerlik Fakültesi eğitim-öğretim yılını birincilikle bitiren Ümit Usta mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Daha sonra öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Ardından öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü Veterinerlik Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement