Ordu Baro Başkanı, Başbakan Erdoğan'la Görüştü - Son Dakika
Yerel

Ordu Baro Başkanı, Başbakan Erdoğan'la Görüştü

Ordu Baro Başkanı, Başbakan Erdoğan\'la Görüştü

Ordu Barosu Başkanı Avukat Oktay Çanak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

15.05.2014 16:12

Ordu Barosu Başkanı Avukat Oktay Çanak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen ziyarette, Ordu Barosu Başkanı Oktay Çanak tarafından, Başbakan Erdoğan'a avukatların sorunlarıyla ilgili bilgi sunuldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat, Afyon, Kayseri, Ordu, Rize, Osmaniye, Kütahya, Sakarya, Kırıkkale, Düzce, Sivas ve Kahramanmaraş Baro Başkanları ile bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda, Tokat Baro Başkanı Faruk Bostancı, Afyon Baro Başkanı Turgay Şahin, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Ordu Baro Başkanı Oktay Çanak, Rize Baro Başkanı Yunus Çoruh, Osmaniye Baro Başkanı Hamza Tor, Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Kütahya Baro Başkanı Sadık Ödoğular, Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, Sivas Baro Başkanı Muharrem Eliş ve Kahramanmaraş Baro Başkanı Metin Doğan ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop da hazır bulundu.

ÇANAK: "BAŞBAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

12 Baro başkanının hazır bulunduğu ziyaretle ilgili açıklama yapan Ordu Barosu Başkanı Av. Oktay Çanak, "Sayın Başbakanımızla son Danıştay'ın 146. kuruluş yıldönümünde yaşanan olayları ve avukatlık yasa tasarısını konuştuk. Bu tür olayların, tamamen avukat camiasına mal edilmemesi gerektiğini söyledik. Yine Anadolu'da avukatlık yapan meslektaşlarımızın bu avukatlık yasasından beklentilerinin çok büyük olduğunu, bu dönemde böyle bir yasanın avukat Milletvekillerimizin de desteği ile çıkartılabileceğini belirttik. Sayın Başbakanımızda orada görüşme esnasında bulunan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve Grup Başkan Vekili Belma Satır'a ilettiğimiz hususları not almak suretiyle takip edilmesi talimatını verdi. Sayın Başbakanımıza konuya gösterdiği hassasiyeti nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Baro Başkanı, Başbakan Erdoğan'la Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement