Ordu'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Ordu'daki Trafik Kazası

Ordu\'daki Trafik Kazası

Hayatını Kaybeden Öğrencilerden Fatih Kavuk Memleketi Amasya'da Toprağa Verildi

09.12.2010 17:01

Ordu'da içinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinin bulunduğu otomobilin, park halindeki kamyona çarpması sonucu hayatını kaybeden öğrencilerden Fatih Kavuk memleketi Amasya'da toprağa verildi.

Üniversite öğrencisi Kavuk'un cenazesi, 55 Evler Mahallesi'ndeki evinin önünde ailesi ve yakınlarından helallik alınmasının ardından merkeze bağlı Yeşilyenice beldesindeki mezarlığa getirildi.

Cenazede Fatih Kavuk'un babası Ömer, annesi Habibe, kardeşleri Mücahit ve Hatice ile yakınları tabuta sarılarak ağladı. Kavuk, kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye, Kavuk ailesi, yakınları, Kavuk'un sınıf arkadaşları, Yeşilyenice Belde Belediye Başkanı Bahattin Aşık, Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ile Amasya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mürsel Kuloğlu katıldı.

Ordu'da içinde KTÜ öğrencilerinin bulunduğu Ufuk Özüdoğru'nun kullandığı 34 UCM 30 plakalı otomobilin, Güzelyalı Mahallesi mevkisinde, arızalandığı için Şenel Çapa (39) tarafından yol kenarına park edilen 52 K 1623 plakalı odun yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, Özüdoğru ile Fatih Kavuk hayatını kaybetmiş, kazada İlke Kasapoğlu (22), Anıl Arif Girlek (21) ve Mehmet Oğuz Ergün (21) ise yaralanmıştı.

(KÜ-DLK-İC) - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement