Orduspor, Fethiyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Orduspor, Fethiyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Fethiyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı.

25.02.2014 14:04  Güncelleme: 14:08

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde, Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlığı devam eden Eren Özen'in dışında tüm oyuncular katıldı.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklamada bulunan teknik direktör Erkan Sözeri, ligde geride kalan haftada kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.

Artık her maça final gözüyle baktıklarını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Bu hafta da Fethiyespor gibi çok iyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Her zaman rakibimize saygı duyan bir takımız. Fethiyespor maçında da rakibimize saygı duyarak mücadele edeceğiz. Çünkü ligde alt üst fark etmiyor. Alınan sonuçlar ortada. Her takım her takımı mağlup edebiliyor. O yüzden çok iyi hazırlanıyoruz. Sonuç olarak her iki takım açısından da zor ama keyifli bir maç olacak. İnşallah hak eden kazanır"

"Kazanırsak avantaj olacak"

Sözeri, takım olarak kimin "bay" geçtiğine, kimin kaybettiğine bakmadıklarını belirterek, "Çünkü biz kazanmalıyız ki avantaj olsun. Tek hedefimiz var o da maçları kazanmak. Maçlarımızı kazandığımız zaman tablo ortada. Yani o bay geçiyor, o puan kaybediyor görüşü biz kazanmadıkça bir şey ifade etmiyor" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor, Fethiyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement