Osb'yi Tüm Sanayicilerimizle Birlikte Yöneteceğiz" - Son Dakika
Yerel

Osb'yi Tüm Sanayicilerimizle Birlikte Yöneteceğiz"

Osb\'yi Tüm Sanayicilerimizle Birlikte Yöneteceğiz"

4 Mayıs 2015 tarihinde yapılmacak olan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kurulu’nda aday olacağını açıklayan Kayserili iş adamlarından Ergün Bilen, amacının başkan olmak değil, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü, tüm sanayicilerle birlikte yöneceklerini ifade etti.

06.04.2015 13:49

4 Mayıs 2015 tarihinde yapılmacak olan Organize Sanayi Bölgesi Olağan Genel Kurulu'nda aday olacağını açıklayan Kayserili iş adamlarından Ergün Bilen, amacının başkan olmak değil, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü, tüm sanayicilerle birlikte yöneceklerini ifade etti.

Bilen İHA muhabirine yaptığı açıklamada, " Türkiye'de sanayi yükünün önemli bir dinamizmi olan Kayseri Organize Sanayisinin hak ettiği yere gelmesi için hizmet üreteceğiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Türkiye'ye hizmet eden bir çok kuruluşumuz var. Bu kuruluşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çözümü noktasında da yapacağımız ortak liste ile Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdoürlüğü'nü tüm sanayicilerimiz ile birlikte ortak yönetmeye talibiz. Bu sebeple yapılacak olan Olağan Genel Kurulda arkadaşlarımız ile birlikte adayız" dedi.

4 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Organize Sanayi Bölgesi Genel kurulunda Ahmet Hasyüncü'nün aday olduğu öğrenilirken, Ergün Bilen de aday olduğunu açıkladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osb'yi Tüm Sanayicilerimizle Birlikte Yöneteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement