Osmangazili Gençler Bowlingle Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Osmangazili Gençler Bowlingle Stres Attı

Osmangazili Gençler Bowlingle Stres Attı

Osmangazi Gençlik Merkezinin bu yıl ikincisini düzenlediği bowling turnuvasına katılan gençler eğlenceli bir gün geçirerek stres attı.

22.01.2014 09:44  Güncelleme: 09:56

Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen bowling turnuvasına katılan gençler eğlenceli bir gün geçirerek stres attı.

Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimleri için çeşitli faaliyetler yürüten Osmangazi Gençlik Merkezi tarafından bu yıl ikinci bowling turnuvası düzenlendi. Gençlerin sınav haftası sonrasında stres atmaları, arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmeleri ve takım ruhunu geliştirmeleri için gençlik liderleri Duygu Gür, Zeliha Şimşek, Ekrem Ceylan ve gitar kursu eğitmeni Sibel Temel eşliğinde düzenlenen organizasyona katılan gençler, eğlenceli bir gün geçirdi. Hayatlarında ilk kez bowling oynama fırsatı buldukları için heyecanları gözlerinden okunan gençler, çok güzel vakit geçirdiklerini vurgulayarak turnuvanın her ay düzenli bir şekilde yapılmasını istedi. Bu tür organizasyonları düzenleyen Osmangazi Gençlik Merkezi'nin birer üyesi olmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden gençler, turnuvanın sonunda gençlik liderleriyle birlikte yemek yedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazili Gençler Bowlingle Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement