Osmaniye'ye Gönderilen Ambulanslar Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'ye Gönderilen Ambulanslar Hizmete Girdi

Osmaniye\'ye Gönderilen Ambulanslar Hizmete Girdi

Osmaniye'ye gönderilen 7 ambulans hizmete girdi.

15.03.2014 12:22  Güncelleme: 12:31

Ambulansların hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını söyledi.

Kaza geçiren veya rahatsızlınan tüm vatandaşları en kısa sürede ilgili sağlık birimlerine ulaştırmanın gayreti içerisinde olan 112 Acil Servis ekiplerinin Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulanslarla daha da güçleneceğini belirten Vali Oduncu, kentte 18 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu bulunduğunu, bu istasyonlarda ise 22 ambulansın görev yaptığını bildirdi

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz de, Osmaniye'de 18 Acil Servis sağlık hizmeti istasyonu bulunduğunu, 112 Acil Servis hizmeti veren istisyonlarda, 22 ambulans ve 198 personelin görev yaptığını belirtti.

Vali Oduncu ve diğer protokol üyeleri, ambulansların anahtarlarını, 112 Acil Servis Sağlık Hizmetleri İstasyon sorumlularına teslim etti.

Dr. Yasin Güngör tarafından ambulansların tanıtımının ardından, Vali Oduncu, 112 Acil Servis Komuta Merkezinde incelemelerde bulundu. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'ye Gönderilen Ambulanslar Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement