Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'nden Müjde - Son Dakika
Yerel

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'nden Müjde

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi\'nden Müjde

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Halil Yenişekerci, Gaziantep’e büyük bir sağlık yatırımı gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

16.03.2014 15:54

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Halil Yenişekerci, Gaziantep'e büyük bir sağlık yatırımı gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, kuruluşunun 4. yıldönümünü coşkulu bir şekilde kutladı. Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu, hem kuruluşunu kutlamak hem de 14 Mart Tıp Bayramı'na özel balo düzenledi. Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından çiftler dans ederek gecenin tadını çıkardı. Çeşitli sürprizlerin de olduğu geceye katılan katılımcılar, keyifli bir saatler yaşadı.

Etkinlikte konuşan Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Halil Yenişekerci, "Herkesin bildiği gibi Özel Düztepe Yaşam Hastanesi 4 yıl gibi kısa bir sürede Gaziantep'in önemli sağlık kuruluşlarından biri oldu. Bugün yine bir kuruluş yıldönümü kutlaması için bir araya geldik. Aramızda İl Sağlık Müdürlüğü'nün, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nün, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin çok değerli bürokratları var" dedi.

Gazianteplilere hizmet için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Op. Dr. Halil Yenişekerci, şunları söyledi:

"Özel Düztepe Yaşam Hastanesi olarak çok kısa sürede oldukça iyi bir sağlık merkezi haline geldik. Çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda kamuoyuna duyuracağımız önemli haberlerimiz de olacak. Karataş'ta çok önemli bir yatırımın eşiğindeyiz. Proje çalışmalarımız bitti, yakında temel atma çalışmalarımız başlayacak. Karataş'ta 300 yataklı dev bir hastane yapmayı düşünüyoruz."

Gaziantep Royal Otel'de düzenlenen eğlenceli kutlamaya; Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Halil Yenişekerci, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. M. İdris Ertaşkın, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ali Sağlam, Başhekim Yardımcısı Alişan Sarsu, Kadın Doğum Uzmanı M. Şahin Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Sezer Cihan, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi yönetimi ve sağlık personeli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Düztepe Yaşam Hastanesi'nden Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali: Merhabalar merak ettigim karataştaki hastanein temeli ne zaman atılacak 0 0 Yanıtla

Advertisement