(Özel Haber) Pazarlar'da 'Bebekler Gülsün' Projesi - Son Dakika
Yerel

(Özel Haber) Pazarlar'da 'Bebekler Gülsün' Projesi

(Özel Haber) Pazarlar\'da \'Bebekler Gülsün\' Projesi

Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamlığı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 'Bebekler Gülsün' projesi tüm hızıyla sürüyor.

13.12.2013 16:15

Kütahya'nın Pazarlar Kaymakamlığı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 'Bebekler Gülsün' projesi tüm hızıyla sürüyor.

Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 'Bebekler Gülsün' projesi kapsamında bebeği dünyaya gelen 01-12 aylık bebeği olan ailelere ilçe Kaymakamı İshak Çınar'ın eşi Funda Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kuzu'nun eşi Fatma Kuzu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlkay Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi Habibe Ertaş ile birlikte ziyaret edilmeye başlandı.

Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yetkilileri, "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan "Bebekler Gülsün" Projesiyle asgari ücret ve altında bir ücretle geçimini sağlayan ailelerin dünyaya gelen bebeklerine yardımlar yapılıyor. Her bebek için 150 lira ve hazırlanan yardım paketleri ailelere veriliyor. Yardım paketlerinin içinde bir bebeğin ihtiyacı olan, bez, mama, biberon, emzik, diş kaşıyıcı, şampuan, pişik kremi, pudra, sabun, ıslak mendil, çeşitli kıyafetler, ayakkabı, çorap, battaniye ve önlük bulunuyor. Projeyle dar gelirli vatandaşlarımızın bebekleri de sağlıklı beslenebilecek. Kaymakamlığımız ailelerin müracaat etmesini beklemeden Toplum Sağlığı Merkezinden alınan bilgilerle ailelere yardımlar ulaştırılıyor" diye konuştular. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel (Özel Haber) Pazarlar'da 'Bebekler Gülsün' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement