Özel Medlife Hastanesi Çalışanlarını Eğitiyor - Son Dakika
Yerel

Özel Medlife Hastanesi Çalışanlarını Eğitiyor

Özel Medlife Hastanesi Çalışanlarını Eğitiyor

Siirt'in ilk ve tek 'B' grubu hastanesi olan Medlife Hastanesi tüm çalışanlarına Hasta mutluluğu, Hasta hakları, İletişim konulu eğitim veriyor.

16.01.2014 10:44  Güncelleme: 10:48

Siirt'in ilk ve tek 'B' grubu hastanesi olan Özel Medlife Hastanesi tüm çalışanlarına 'Hasta mutluluğu', 'Hasta hakları', 'İletişim' konulu eğitim veriyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Medlife Hastanesi Genel Müdür Bülent Şener, sağlık sektörünün son derece dinamik, sağlıklı insan ilişkilerini kurmayı, sürdürmeyi ve olumlu sonuç almayı gerektiren bir hizmet alanı olduğunu söyledi. Şener, "Hastalarımız hiç planlamadıkları bir günde hastalanmak suretiyle bizimle karşı karşıya geliyorlar. Bu durum karşısında tüm ekibimizin hasta ve yakınına beklentisinin üzerinde hizmet vermesi, bunu sürekli yapması ve sonuçta misafirlerimizin mutlu ayrılmalarını sağlamamız gerekiyor. Bu anlamda bu mutlu ortamı oluşturmak için her sabah yönetim kadrosu yatan hastaları ziyaret ederek ve gün içerisinde hasta ve yakınları ile anket çalışması yaparak eksiklikleri tespit ediyoruz. Bu çalışma neticesinde ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesine yönelik eğitim çalışması yapılıyoruz. Burada amaç var olan sorunların tekrarının oluşmasını engellemek. Nitekim her bir personelimize yıl içerisinde en az 45 saat eğitim vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Amaçlarının hastalara kaliteli sağlık imkanları sunmak olduğunu belirten Şener, "İlişkiye teknolojiden daha çok önem veriyor, güler yüzün anlayışın, sorunlarının çözülmesini istiyoruz. Bu amaçla iyi hizmete, iyi doktora daha fazla ödemeye hazır, İyi hizmeti takdir ediyoruz. Bizler hastayı yaşam kaynağımız olarak gördüğümüz için hastayı en zor patron olarak görüyoruz. Hastanın seçme hakkı olduğunu, bilinçli hareket ettiğini, hasta koruma yasalarının farkında olduklarını bildiğimiz için hastanın beklentisinin üzerinde hizmet vermenin gerekliliğine sonuna kadar inanıyor ve bu amaçla önceliğin çalışanlarımızı eğitmekten geçtiğini biliyoruz" şeklinde konuştu.

Eğitimlerin hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki aşamada gerçekleştirildiği, hafta içi hemşireler ve sağlık personeline, hafta sonu ise tüm çalışanlar olmak en az 2 saat eğitim verildiği kaydedildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Medlife Hastanesi Çalışanlarını Eğitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement