Pasinler'de Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de Zafer Bayramı Coşkusu

Pasinler\'de Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

30.08.2013 11:34  Güncelleme: 11:35

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler İlçesi'nde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yıl dönümü Erzurum Pasinler'de hazırlanan etkinliklerle kutlandı. Sabah hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal ve Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun Atatürk büstüne çelenk konulması ardından saygı duruşu ve istiklal Marşı okundu.

Garnizon Komutanlığı adına günün anlam ve konuşmasını yapan Jandarma Uzman Çavuş Cem Kılıç, "26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin Türk tarihinin dönüm noktalarından birini teşkil eden şanlı bir zaferdir. 30 Ağustos'un, aziz vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adıdır. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Program daha sonra kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından kutlama tebrikleri kabul edildi.

Kutlama tebriklerinin ardından Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde törene katılanlara ikramlarda bulunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement