Pasinler'de "Z" Kütüphane Açılışı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de "Z" Kütüphane Açılışı

Pasinler\'de "Z" Kütüphane Açılışı

Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Taşkaynak Köyü İlkokuluna yaptırılan Z Kütüphanesini Kaymakam Ali Ada açtı.

30.04.2014 12:14

Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Taşkaynak Köyü İlkokuluna yaptırılan Z Kütüphanesini Kaymakam Ali Ada açtı.

Pasinler'de İlçe Kaymakamı Ali Ada tarafından ikisi köy, biri merkez ilkokulu olmak üzere üç adet yaptırılan Z Kütüphanesinin açılışı Pasinler Kaymakamı Ali Ada yaptı. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Köylere Hizmet Götürme Birliği sayesinde bu okulumuzun hem tabanını ve zenginleştirilmiş Z Kütüphanesini okulumuza hediye ettiler. Kendilerine ben şükranlarımı arz ediyorum. Şuan kütüphanemizin mobilyaları falan tam inşallah bundan sonra kitap kampanyası başlatarak kütüphanemizin içerisini de dolduracağız dedi.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada ise, "Z Kütüphanesi ülkemizde yeni bir kavram. Çocuklarımıza kütüphaneleri sevdirmek ve faydalanmalarını sağlamaktır. Alışılmış kütüphane konseptinden farklı olarak yapılmıştır. Sayın Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak tarafından ilçemize gönderilen paranın da imkanlarımız dahilinde de üzerine ekleme yaparak üç okulumuza Z Kütüphanesi yaptık. İnşallah bundan sonra yapacağımız kitap kampanyasıyla kütüphanelerimizi daha kullanılır bir hale getireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

Taşkaynak İlkokulu'nun Z Kütüphanesini öğrencilere açtıran Kaymakam Ada, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Açılış sonrası Kaymakam Ada'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı yapılan kütüphane hakkında bildi verdi.

Öte yandan İlçe Kaymakamı Ali Ada, "Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın başlatmış olduğu Kardeş Okul Kardeş Kurum çerçevesinde okullara vermiş olduğumuz destek yine devam edecektir. Köylere Hizmet Birliği olarak okullarımıza baya bir iş yaptık ama yeni çıkan büyükşehirler yasasıyla hükmünü bitirdi ve kapandı. Bundan sonra böyle projeler kapsamında okullarımıza desteklerimiz sürecek" şeklinde konuştu.

Z Kütüphane açılışına İlçe Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Taşkaynak Köyü Muhtarı Suat Korkmaz ve köy halkı katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de 'Z' Kütüphane Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement