
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçelerinden olan Zehra Yetimler'in 28. Dönem Adli Yargı Hakim Dönem Birincisi olduğunu belirterek, "Pazaryerimizin evlatlarının böylesine önemli başarılara imza atması ilçemiz için büyük bir gururdur" dedi.
Ankara Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 28. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile 18. Dönem İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde düzenlendi. Dönem birincisi Pazaryerili Zehra Yetimler, büyük bir başarıya imza attı. Yetimler, plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Törende Pazaryeri'ni gururlandıran bir diğer isim ise Sercan İlhan oldu. İlhan'ın adı kur'a çekiminde Trabzon Akçaabat Cumhuriyet Savcılığı görevine çıktı. Disiplini ve çalışkanlığıyla bilinen genç savcının, meslek hayatına Karadeniz'de başlayacağı öğrenildi.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, konuyla ilgili açıklamasında, "Pazaryerimizin evlatlarının böylesine önemli başarılara imza atması ilçemiz için büyük bir gururdur. Gençlerimizin azmi ve başarısı, geleceğe olan inancımızı güçlendiriyor" dedi. - BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Pazaryeri'nin gururlu günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?