Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Ceyhan'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Ceyhan'da Kutlandı

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Ceyhan\'da Kutlandı

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü Ceyhan’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

10.04.2014 16:16

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü Ceyhan'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan'ın Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş polis teşkilatının kuruluşunun Osmanlı devletine dayandığına vurgu yaparak günümüz itibariyle emniyet teşkilatının şuan ki teknolojik imkanlarıyla büyük başarılar elde ettiğini ifade etti.

Emniyet teşkilatının gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirten Kaymakam Karakuş, "Gecesini gündüzüne katıp cefakarca ve fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımızın 169. yılı şüphesiz ki büyük zorluklarla meşakkatlerle ta Osmanlıdan bugünlere kadar başarılarla uzanmıştır. Emniyet teşkilatımız kendini yenileyerek teknolojik imkanlarla geliştirerek ülkemizin, milletimizin esenliğini huzurunu, vatandaşlarımızın rahatını ve mutluluğunu amaçlamaktadır bundan dolayı da tüm emniyet teşkilatımızın bu gününü kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan'da yaptığı konuşmasında, "Emniyet teşkilatımız 169 yıllık gurur dolu mazisiyle eğitimli ve dinamik, çağın gereklerine uygun değişimi gerçekleştirip, en önemlisi de uyum yasaları ve ulusal gelişimizi yakından takip edip kendini yenileyerek görevlerini ve sorumluluklarının bilincinde vatandaşa çağdaş ve modern teknoloji imkanlarıyla hizmet verme gayreti içindedir. Ülkemizde gerekse suç soruşturmaları olsun gerekse araç gereç ekipman anlamında en son teknolojiyi kullanmakta ve takip etmektedir" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Ceyhan Polis Anaokulu öğrencilerinin gösterisi büyük alkış aldı.

İlgiyle izlenen Anaokulu öğrencilerinin gösterisinin ardından dönem içinde şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

İlkokul ve ortaokullar arasında yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler yazdıkları şiirleri okudular.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Ceyhan kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Ceyhan Garnizon Komutanı Yarbay Ümit Şener'in elinden aldı.

Ayrıca tören sonunda Ceyhan Emniyeti'nde başarı elde eden personele ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Gürbüz Karakuş Garnizon Komutanı Personel Yarbay Ümit Şener, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve meslek grubu başkanları, öğrenciler, polis aileleri ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Ceyhan'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement