Polislere Baklava, Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı - Son Dakika
Yerel

Polislere Baklava, Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı

Polislere Baklava, Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret eden sivil toplum kuruluşu temsilcileri, görevli polislere baklava ikram ederken, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin’e ise Türk Bayrağı teslim etti.

17.12.2016 12:07

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret eden sivil toplum kuruluşu temsilcileri, görevli polislere baklava ikram ederken, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin'e ise Türk Bayrağı teslim etti.

Son günlerde Türkiye'de yaşanan terör olaylarını kınamak ve polislere destek olmak amacıyla çeşitli sivil toplum kuruluşları (STK) emniyet müdürlüklerine ve polis merkezlerine başsağlığı ziyaretinde bulunuyor. Bu kapsamda Akçakale'de bir araya gelen 20 STK temsilcisi de İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek taziye ziyaretinde bulundu. STK'lar görevi başında olan polislere ziyaret sırasına yanlarında getirdikleri baklavaları ikram ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Terörle mücadele noktasından her zaman polis ve askerlerin yanında olacaklarını belirten STK temsilcileri, "Temsil ettiğimiz dernek üyelerimizle birlikte hepimiz birer polis, birer askeriz" diyerek, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin'e Türk bayrağını teslim etti.

Sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Ak Yüzler Dernek Başkanı Osman Demirdil, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarında üstün gayret ve başarı gösteren polis ve askerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla ilçede faaliyet gösteren, 20 sivil toplum kuruluşu olarak İlçe emniyet müdürlüğünde polislerimizi ziyaret ettik. Onlara nezaketen baklava ikramında bulunduk. İlçe emniyet müdürümüze Türk bayrağımızı teslim ettik. Akçakale'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olarak, bizler ve temsil ettiğimiz dernek üyelerimizle birlikte hepimiz birer polis, birer askeriz" dedi.

STK başkanları, polislerle çektirdikleri hatıra fotoğrafları sonrası ilçe emniyet müdürlüğünden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polislere Baklava, Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement