Ramazan Düzme, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ramazan Düzme, Güven Tazeledi

Ramazan Düzme, Güven Tazeledi

Türkiye TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesi'nin 10.Olağan Genel Kurulu'nda Ramazan Düzme, yeniden başkan seçildi.

24.06.2013 11:28

Türkiye TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesi'nin 10. Olağan Genel Kurulu'nda Ramazan Düzme, yeniden başkan seçildi.

TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesi'nin 10. Olağan Genel Kurulu, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Başkanlık seçimine tek liste ile gidildi. Yapılan seçim sonrasında 111 delege yeniden Ramazan Düzme'yi başkan seçti.

Genel Kurula TES-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Zengin Zengin, Genel Sekreter Mustafa Şahin, Genel Araştırma Sekreteri Mehmet Solak ve Teşkilatlandırma Sekreteri İsmail Bingöl ile sendikaya bağlı 17 şubenin başkan ve yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Milletvekilleri Halil Özcan ve Mehmet Yalçınkaya ve DSİ Bölge Müdürü Numan Gündüz, Dedaş İl Müdürü Aziz Gündüz ve bir çok kurum amiri ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Düzme, sendikaların gücü ve başarısı ancak üyelerinin birlik ve beraberliği ile sağlanabilir. Şanlıurfa şubemiz üyeleri bu birlik ve beraberliği her zaman göstermiş ve göstermeye devam edecektir. İşçi kardeşlerimiz yıllardır birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktadır. Bizim kitabımızda ayırım yok. Türkü, Kürdü, Arabı, Alevisi, Sünnisi ile bu devlete hizmet etmekteyiz. Barış sürecini biz yıllardır kurum içersinde gerçekleştirdik. İnşallah ülkemizde de amacına ulaşır, yıllardır akan kan durur. Temennimiz herkesin evinde huzurlu ve mutlu yaşamasıdır" dedi.

Gezi Parkı eylemlerine de değinen Başkan Düzme, "Ülkemizin gündemi bir aydır Gezi Parkı eylemleri ile meşgul olmuştur. Dış güçlerin ve bazı şer mihraklarının dıştan yönettiği bu eylemler Türkiye'deki büyümenin ve istikrarın önünü kesemeyecektir. Bir avuç çapulcu olarak tabir edilen bu insanların güzel ülkemizi karıştırmaya hakları yoktur ve bunda da başarılı olamayacaklardır" diye konuştu.

Genel kurulun açılışında konuşan TES-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Zengin, Taksim Gezi Parkı'nda ki eylemleri eleştirdi. Zengin, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin huzura kavuştuğu, savaş ve şehidin gelmediği bir yerde, Taksim'deki eylemlerde ağaç bahane ediliyor. Bir ağacın sökülmesiyle bu olayların çıkması mümkün değil. 4 ağaç sökülmüş, 100 ağaç dikilmiş. Bu çok tehlikeli bir sinyal. Türkiye'nin tam refaha kavuşacağı sırada Türkiye'nin onurunu zedelemek isteyenler var. Seçimle gelemeyenler, başka bir yolla gelmeye çalışan kişiler, şunu unutmasınlar ki Türkiye'de olaylar bitmiştir ve kapanmıştır. Birileri arkalarında askere güvenerek, birilerine güvenerek iktidara gelmeyi düşünüyor. Artık bunlar hayal olmuştur. Biri yürüyor, biri işgal ediyor, biri duruyor, birileri ise yürüyor."

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen 10. Olağan Genel Kurul'da Ramazan Düzme Şube Başkanlığına seçilirken; Şube Sekreteri Yusuf Aksoy, Mali Sekreter İzzettin Yıldız, Teşkilatlandırma Sekreteri Celal Doğma ve Eğitim Sekreteri Mahmut Dizci oldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Düzme, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement