Samsat ve Sincik'te Halk Eğitim Merkezleri Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Samsat ve Sincik'te Halk Eğitim Merkezleri Sergisi Açıldı

Samsat ve Sincik\'te Halk Eğitim Merkezleri Sergisi Açıldı

Adıyaman'ın Samsat ve Sincik ilçelerinde halk eğitim merkezleri tarafından yıl sonu sergisi açıldı.2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan mesleki kurslarda yapılan çalışmalar sergilendi.

29.05.2012 18:19

Adıyaman'ın Samsat ve Sincik ilçelerinde halk eğitim merkezleri tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Samsat Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan sergide

2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan mesleki kurslarda yapılan çalışmalar sergilendi. Serginin açılış konuşmasını yapan HEM kurs öğretmenlerinden Gözde Küçük, 'Beşikten Mezara Kadar Eğitim' ilkesine göre hareket ettiklerini belirterek, iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesi için bütün imkanların kullanıldığını dile getirdi. Program kapsamında müzik dinletisi, halk oyunları ekibi folklor gösterisi sundu. Serginin açılışını Kaymakam Recai Karal yaparken, kurs usta öğretici ve kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sincik Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan sergide ise giysiler ve kalıp dikimi ile makine nakışları kurs ürünleri sergilendi. Yıl sonu sergisine Kaymakam Ergün Baysal, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan katılarak açılışı gerçekleştirdiler.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Karakuş'un açılış konuşmasından sonra kursu başarı ile bitirenlere sertifikaları dağıtıldı.

Kaymakam Baysal, yapılan el işlerinin el emeği göz nuru eserler olduğunu çok beğendiğini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat ve Sincik'te Halk Eğitim Merkezleri Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement