Samsun'da Turizm Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Turizm Haftası Etkinlikleri

Samsun\'da Turizm Haftası Etkinlikleri

Samsun'da "Turizm Haftası" etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

16.04.2012 14:36

Samsun'da "Turizm Haftası" etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, Samsun Turizm Derneği, oteller ve seyahat acenteleri tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Anıta çelenk konulmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde 30 adet Samsun fotoğraflarından oluşan açık hava sergisinin açılışı yapıldı.

Yapılan sergi açılışını Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, Samsun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş yaptı.

Samsun'da kutlanacak olan Turizm Haftası etkinliklerinden bahseden İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, "Turizm Haftası'nın bu sene 36.sını kutluyoruz. Değişik etkinliklerle haftamızı başlattık. Sergimizi özellikle bahçemizde yaptık. Çünkü İstiklal Caddesi Samsun'un en kalabalık caddesi ve Samsun fotoğraflarını Samsunlu vatandaşlarımıza tanıtmak istedik. Ankara'daki seyahat acenteleri bizi hafta sonları Samsun'da yapacakları programlar için aramaya başladı. Bu sene Samsun turizmde istediği yeri alacak" dedi.

Atatürk Anıtı ve resim sergisi açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil ve Samsun Turizm Derneği Başkanı Mustafa Yavuz da katıldı.

Turizm Haftası, 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler ile kutlanacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Turizm Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement