Şanlıurfa'da Yüzlerce Genç 'Okuyan Gençlik'te Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Yüzlerce Genç 'Okuyan Gençlik'te Bir Araya Geldi

Şanlıurfa\'da Yüzlerce Genç \'Okuyan Gençlik\'te Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, özellikle gençleri kitap okumaya yönlendirmek amacıyla "Okuyan Gençlik" etkinliği düzenledi.

20.11.2013 11:56

Şanlıurfa Gençlik Merkezi gençlere kitap okumayı aşılamak ve kitapla yaşamayı bir alışkanlık haline getirmek için 'Okuyan Gençlik' etkinliğini yaptı. Piazza AVM'de gerçekleştirilen etkinlikte Gençlik Merkezi çalışanları, gönüllüleri ve tüm gençler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bastırılan Gençlik kitapları serisinden Mesnevi Öyküleri ve Seyyahname kitaplarını okuyarak akabinde başkalarının da okuması için AVM de bulunan insanlara hediye ettiler.

Yapılan etkinliğe yüzlerce gencin yanında Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman da bizzat katılarak kitap dağıtıp; okuma eylemini katıldı. Bunun yanında halkın büyük ilgisini ve dikkatini çeken etkinliğe Eğitimci yazar Niyazi Kocadağ' da kendi kitaplarını imzalayıp dağıtarak bu eyleme katkıda bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, "Çok güzel bir etkinlik, kitap okuma sayesinde bilgimizi arttırabiliriz. Ben de bu etkinliğe katılarak destek vermek istedim. Bu organizasyonu yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Bahçelievler Gençlik Merkezine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Ancak bu etkinlik burada kalmamalı, her zaman çevremizi kitap okumaya teşvik etmeliyiz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Bu yararlı etkinlik sadece gençlerimiz için değil; tüm halkımız için yararlı olacaktır. Genel itibariyle okuyan bir toplum oluşturmak adına böylesi dikkat çeken etkinliklere her zaman ihtiyacımız vardır. Bu tür etkinlikler gençlerin ve halkın dikkatini çekmektedir. Etkinliklerimizde desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Celalettin Güvenç ve yanımızda olan Vali Yardımcımız Sayın Aylin Kırcı Duman'a ve kapılarını bize açan Piazza AVM'ye organizasyonu gerçekleştirip katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise "Genç Kan Bankası; Her Cuma, Bir Cami etkinliklerinden sonra yaptığımız 'Okuyan Gençlik' adlı kitap okuma etkinliğimiz de çok büyük katılımla ses getirdi. İlerleyen günlerde Balıklıgöl ve çeşitli yerlerde de kitap okuma eylemleri devam edecektir. Hastanelerde de yatan hastalara kitaplarımızı okuyarak hediye edeceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Yüzlerce Genç 'Okuyan Gençlik'te Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement