Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Vali Güvenç, hastane inşaatında incelemelerde bulundu

08.11.2013 17:56

Vali Celalettin Güvenç, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Güvenç ile beraberindekiler, Eyyübiye Mahallesi'nde yapılacak hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

Vali Güvenç burada yaptığı açıklamada, yapılacak 400 yataklı devlet hastanesinin ihalesinin yaklaşıkı 6 ay önce yapıldığını belirtti.

Aynı alanda 50 ünitelik Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin de yer alacağını ifade eden  Güvenç, inşaatının temelinin 5 Aralık tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılımıyla atılması planlandığını ifade etti.

İncelemelerinin ardından Güvenç,  DEDAŞ'a geçerek burada Esin Eroğlu ile son günlerde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili görüştü.

-Gençler cami temizledi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce başlatılan "Her hafta bir cami" programı kapsamında gençlik merkezinde eğitim gören gençler camide temizliği yaptı.

Bahçelievler Gençlik Merkezinden yapılan açıklamaya göre,  proje kapsamında gençleri camiye yönlendirmek ve gençlere yardımlaşmanın önemini vurgulamak adına her cuma günü bir camide temizlik yapılıyor.

Fatime-i Zehra Camisinde temizlik yapan gençler,  projeye herkesin destek vermesini istedi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklamada kurum olarak imkanları dahilinde her zaman gençlerimizin yanında olmaya çalıştıklarını belirtti.

Proje amacının gençleri camiye yönlendirmek olduğunu anımsatan Yıldız, "Bu proje ile gençlerimiz hem camilere yönlendirilmiş olacak, hem de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaları sağlanacaktır. Ayrıca dinimizin emrettiği temizliğin, kutsal bir günde kutsal bir mekanda yapılması da ayrı bir inceliktir. Projeye imza atan gençlik merkezi çalışanlarıma ve gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement