Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nden Tem Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nden Tem Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret

Şanlıurfa Gençlik Merkezi\'nden Tem Şube Müdürlüğü\'ne Ziyaret

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, geçen bir yıl boyunca yaptıkları aktivitelerde, projelerde gençlik merkezinin yanında olan kurumlara teşekkür mahiyetinde ziyarette bulunmaya devam ediyor.

10.02.2014 16:10

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, geçen bir yıl boyunca yaptıkları aktivitelerde, projelerde gençlik merkezinin yanında olan kurumlara teşekkür mahiyetinde ziyarette bulunmaya devam ediyor.

Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu'nu ziyaret eden gençlik merkezi personeli, son olarak Tem Şube Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği'ni ziyaret etti.

'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek' projesi kapsamında TEM Şube Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği görevlileri gençlik merkezinde gençlere yönelik seminer düzenlemişti. Ziyarette gençlik merkezinde gençlere 'Güvenli Gençlik, Güvenli Gelecek' seminerini veren Şube Müdürü Çetin Erdemir'e, Büro Amiri Muhammed Tekin'e ve Polis Memuru Serkan Güven'e teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp, "Genç nesil bizim için çok önemlidir. Çünkü geleceğin memurları, doktorları, öğretmenleri, valileri olacaklardır. Devletimizi vatanımızı bu gençlere teslim edeceğiz, işte bu yüzden gençler bizim umudumuz, geleceğimizdir" dedi.

TEM Şube Müdürü Çetin Erdemir ise, "Hepimiz aynı amaç için hareket ediyoruz. Gençlik merkezinin son yıllarda gençler için yaptıklarını yakından takip ve takdir ediyoruz. Gençler hepimizin geleceğidir, onların insanlığa faydalı bir birey olmaları için her zaman gençlik merkezinin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Böyle düşünüp bizleri ziyaret ettikleri için tüm ekibim adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nden Tem Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement