Şanlıurfaspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Moraller Yerinde

Şanlıurfaspor\'da Moraller Yerinde

Adana Demirspor deplasmanından 1 puana dönen Şanlıurfaspor'da yönetim futbolcuların sergilediği performanstan memnun.

09.10.2013 13:06

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, 2-2 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçında iyi bir futbol sergilediklerini belirtti. Gökmen, hakemin verdiği yanlış kararlara da tepki göstererek, "Türkiye Futbol Federasyonunun ve MHK'nin hakem seçimlerini daha dikkatli yapmalarını ve böyle kritik maçlarda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz" dedi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Adana Demirspor karşısında futbolcularını ortaya koydukları özverili oyundan dolayı kutladıklarını belirterek, "Penaltıdan yediğimiz golün ardından golleri bularak öne geçtik, futbolcularımız 1 dakika sonra beraberlik golünü kalelerinde gördüler, biraz daha sabredebilseydik, Adana'dan galibiyet ile dönebilirdik" dedi.

Maçın başından sonuna kadar ayakta kalan mücadele eden tarafın Şanlıurfaspor olduğunu sözlerine ekleyen Gökmen, açıklamasında şunları kaydetti;

"Futbolcularımız her maç üzerine koyarak devam ediyor, her hafta daha iyi bir Şanlıurfaspor görüyoruz. Yediğimiz ilk golde yapılmaması gerek basit bir penaltı ile golü kalemizde gördük, İsmail Haktan'ın kaleci ile karşı karşıya kalacak pozisyonuna ofsayt verildi, ofsayt ile alakası olmayan pozisyon'da hakem yine çok kritik bir hata yaptı. Yine Demirspor'un attığı ikinci golde oyuncumuza yapılan net bir faul vardı, maalesef Hakem Koray Gencerler bu pozisyonda da hata yaptı ve beraberlik golünü yedik. Son dakika'da atığımız golünde ofsayt olmadığını maç sonunda izledik ve gördük, Hakemlerin böyle kritik maçlarda çok daha dikkatli olmaları gerekiyor diye düşünüyorum, Şayet son dakika değil'de maçın ortalarında bu pozisyon olmuş olsaydı hakem yine ofsayt verirmiydi? Merak ediyorum, 2-2 devam eden maçın son dakikasında verilmeyen gol canımızı yaktı, şampiyonluk yolunda giden takımlara karşı böyle hatalar yapıldığında, sezon sonu bu puanları arıyoruz, telafisi olmayan hataların son bulmasını istiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonunun ve MHK'nin hakem seçimlerini daha dikkatli yapmalarını ve böyle kritik maçlarda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement