Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine Liderlik, Kişisel Gelişim Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine Liderlik, Kişisel Gelişim Semineri Verildi

Şaphane\'de Yurt-Kur Öğrencilerine Liderlik, Kişisel Gelişim Semineri Verildi

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (YURTKUR) kalan Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri için "Liderlik, Kişisel Gelişim" semineri verildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi,...

28.11.2013 11:06

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (YURTKUR) kalan Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri için "Liderlik, Kişisel Gelişim" semineri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri kapsamında, Şaphane YURT-KUR Yurt Müdürlüğü tarafından "Kariyer Sohbetleri" programı çerçevesinde düzenlenen "Liderlik, Kişisel Gelişim" semineri Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz tarafından verildi.

Eşi Rabia Yeşildeniz ile birlikte öğrencilerin karşısına çıkan Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, öğrencilik yıllarından başlayarak, siyasete başlama ve başkanlık yıllarından önemli hatıralarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Konuşmasında, Şaphane insanlarının tüm Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile kurduğu duygusal bağların çok güçlü olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, "Başta belediyemiz olmak üzere ilçemiz bütün kurumları ile öğrenci mutluluğu için gayret göstermektedir.İha Zaman içinde tüm beklentilerin karşılanması için gereken yapılacaktır" dedi.

Başkan Yeşildeniz, ilçenin ismini aldığı Şap Madeni ve doğal deodorant olarak kullanılan Şap Kristalini tüm dünyaya tanıtmaya kararlı olduklarını, yaşamın her alanında fark yaratan bu ürünü gittikleri her yere hediye olarak götüreceklerini ifade etti.

Seminere büyük ilgi gösteren öğrenciler, kendilerini Şaphane ilçesi ve belediye yönetimi hakkında çok yönlü bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz'i alkışlayarak teşekkür ettiler.

YURT-KUR Şaphane Müdürü Nebi Ayhan da, "Şaphane Belediye Başkanımız Ramazan Yeşildeniz eşi Rabia Yeşildeniz hanımefendi ile birlikte öğrencilerimizle bilgi ve birikimlerini paylaştılar. Seminerde, belirlenen hedefe ulaşmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine dair yaşadıklarını anlatmışlardır.

Öğrencilerimiz için yararlı olduğuna inandığımız Liderlik, Kişisel Gelişim seminerleri, Farkındalık Konferansları kurumumuzun belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda devam edecektir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine Liderlik, Kişisel Gelişim Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement