Sarımsaklı'daki Yardım Derneğinde Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Sarımsaklı'daki Yardım Derneğinde Yeni Dönem

Sarımsaklı\'daki Yardım Derneğinde Yeni Dönem

Küçükköy-Sarımsaklı'da faaliyet gösteren Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

16.06.2014 15:12  Güncelleme: 15:45

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy- Sarımsaklı'da faaliyet gösteren Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz gün dernek lokalinde, üye salt sayısının toplanmasıyla gerçekleşen genel kurulda iki liste yarıştı. V. Aysel Yavuz ile İsa Doğan'ın listelerinin yarıştığı genel kurulun Divan Heyeti Başkanlığına yörenin sevilen ismi Hüseyin Uzunoğlu yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının bir ağızdan okunmasının yanı sıra faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak ibra edildi.

Genel Kurulda yapılan seçimlerde derneğin yeni Başkanı İsa Doğan seçilirken asil üyeliklere; Şuayip Kaya, Hüseyin Yeşil, Rıza Pişgin, Burhan Özlemiş Tuıran Özgün ve Arif Keskin getirilirken yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise; Yılmaz Karaman, Ayhan Yaşar, Necmettin Yılmaz, İlyas Karakaya, İsmail Kandemir, Ali Serçe ve Fatih Nova seçildi. Genel Kurulda yapılan seçimlerde derneğin Denetleme Kurulu asil üyeliklerine; Erol Geçiner, Aziz Pınar ve Yılmaz Şanlı, yedek üyeliklere de; Asım Soylu, Mustafa Akel ve Haşim Fırat getirildi.

Genel Kurulun ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin çiçeği burnunda Başkanı İsa Doğan amaçlarının Küçükköy ve Sarımsaklı'da ihtiyaç sahibi insanlara daha çok yardımcı olabilmek için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarımsaklı'daki Yardım Derneğinde Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement