Şarköy Zabıtası Marketleri Denetledi - Son Dakika
Yerel

Şarköy Zabıtası Marketleri Denetledi

Şarköy Zabıtası Marketleri Denetledi

Şarköy Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçe merkezindeki marketleri denetleyerek, tarihi geçmiş gıda ürünleri olup olmadığını kontrol etti.

15.02.2013 10:59  Güncelleme: 10:55

Şarköy Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçe merkezindeki market ve bakkalları denetleyerek, tarihi geçmiş gıda ürünleri olup olmadığını kontrol etti.

Zabıta Amiri Çetin Büyük ve 3 zabıta memurunun katıldığı denetimlerde, market ve bakkalların satışını yaptığı, et ve süt ürünleri, işlenmiş sucuk, salam gibi gıdalar, tatlılar, bisküvilerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Zabıta Amiri Çetin Büyük, her yıl yaptıkları denetimleri yaptıklarını ifade ederek "Üç zabıta memurumuzla yaptığımız kontrollerde market ve bakkaliye işletmecilerimizin, gıda maddelerinin son kullanma tarihlerine dikkat ettiklerini gördük. Tarihi geçmiş gıda ürünlerine rastlamadık. Denetim ve kontrollerimiz yıl içinde devam edecek." dedi.

Büyük, denetime çıktıkları işyerlerinde, haftalık tatil ruhsatları ile terazileri olanların, 28 Şubat tarihine kadar beyanlarını uzatmalarının gerekliliğini bildirdiklerini belirtti.

15.02.2013 10: 38: 01

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarköy Zabıtası Marketleri Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement