Selçuk'ta Kaos Sergisi - Son Dakika
Yerel

Selçuk'ta Kaos Sergisi

Selçuk\'ta Kaos Sergisi

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Proje Geliştirme Atölyesi’nin “KAOS” konulu fotoğraf sergisi Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi’nin ev sahipliğinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

04.04.2014 09:59

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Proje Geliştirme Atölyesi'nin "KAOS" konulu fotoğraf sergisi Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, İİBF Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Süleyman Karaçor, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve İFSAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Şenbak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Selçuk Üniversitesi'nde bulunmalarından dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren Serkan Turaç, "Yaşamla iç içe geçen kaos, farkına varmadan bizi biraz daha içerisine alıyor. Gözümüzü açtığımız andan itibaren dünyanın kaosuna ayak uyduruyoruz. Konunun bir parçası olduğumuzu fark etmemiz ise epeyce zaman alıyor. Yaşamın kısır döngüsü içinde fark etmeden ilerlediğimiz bu yolculukta, bir süre sonra kaotik olanın aslında tam benliğimiz olduğunun gerçeğiyle yüzleşiyoruz. Bizler bu sergide sizlere buzulların erimesini, doğa olaylarını, yükselen gökdelenleri, kalabalıkları, kargaşayı, tekdüzeliği, çoğunlukta yalnız kalmayı ve sürüklenip giden hayatların bizleri dünyanın sonuna nasıl getirdiğini anlatmak istedik" dedi.

Serginin sonunda katılımlarından dolayı İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç'a Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, İFSAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Şenbak'a ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sergide, 20 fotoğraf sanatçısının 1 yıl süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkardıkları 64 fotoğraflık yer alıyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk'ta Kaos Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement