Serik'te Başpehlivan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Serik'te Başpehlivan Coşkusu

Serik\'te Başpehlivan Coşkusu

Başpehlivan Ali Gürbüz, Antalya Serik'te coşkuyla karşılandı.

13.07.2011 11:40  Güncelleme: 12:01

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde 'Altın Kemer'in sahibi olan başpehlivan Ali Gürbüz, memleketi Antalya'da düzenlenen görkemli törenin ardından, Serik İlçesi'nde de benzer coşkuyla karşılandı.

Yüzlerce aracın katıldığı konvoyla Serik ve Belek Beldesi'nde tur atan Gürbüz, Serik Kaymakamlığı önünde yapılan törende 15 Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Serik Kaymakamı Ahmet Ümit, Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Mithat Yılmaz, tüm komisyoncular adına Kırkpınar'da güreşen pehlivanlara toplam 55 Cumhuriyet altını taktı. Kaymakam Ümit de pehlivanlara Cumhuriyet altını ve teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi.

Ödül tereninde konuşan Belek Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Mecek, "Bu yıl 4'üncü kez altın kemeri Antalya'ya getirdik. Sizlere bu altın kemeri hediye ediyorum. Altın kemeri aldıktan sonra ilk olarak Serik'i ziyaret ediyoruz. Ama ne yazık ki 2 yıldır burada Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı'yı göremiyoruz. Bu durum bizleri üzüyor" dedi.

Kaymakam Ahmet Ümit ise "Son 3 senedir meydanlarda tozu dumana katan güreşçilerimiz 4'üncü kez altın kemeri Serik'e getirerek tarih yazdı. Başpehlivan Ali Gürbüz'ü yürekten kutluyor, diğer güreşçileri de gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Antalya, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Serik'te Başpehlivan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement