"Sevgi Çiçeği"Nin Hikayesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

"Sevgi Çiçeği"Nin Hikayesi Tanıtıldı

"Sevgi Çiçeği"Nin Hikayesi Tanıtıldı

Gölbaşı Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan ve Hulusi Gürpınar'ın hazırladığı "Gölbaşı Sevgi Çiçeği-Zeynep ile Mehmet'in Aşkı" adlı kitabının tanıtımı Gölbaşı Akalın Tesislerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

14.09.2013 14:56

Gölbaşı Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan ve Hulusi Gürpınar'ın hazırladığı "Gölbaşı Sevgi Çiçeği-Zeynep ile Mehmet'in Aşkı" adlı kitabının tanıtımı Gölbaşı Akalın Tesislerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Gölbaşı Belediyesi'nin katkılarıyla Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Hulusi Gürpınar'ın hazırladığı "Gölbaşı Sevgi Çiçeği - Zeynep ile Mehmet'in Aşkı" isimli kitabın tanıtımı Gölbaşı Akalın Tesislerinde yemekli toplantıda gerçekleştirildi.

Kitapta, Karaoğlan Köyü'nün ağası Karadonlu'nun oğlu Mehmet ile Mogan Gölü'nün karşı kıyısında çobanlık yapan Zeynep'in aşk hikayesi anlatılıyor.

Gölbaşı Esnaflar Eski Başkanı Hulusi Gürpınar tarafından yazılan kitabın hazırlanmasında destek verenler, sevgi çiçeğinin korunmasına ve tanıtılmasına katkı sağlayanlarda ödüllendirildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Hulusi Gürpınar, tanıtıma katkıda bulunanlara plaketlerini vererek teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, katkı veren herkese teşekkür ederek, "Gölbaşı'nın en önemli üç değerinden birisi de sevgi çiçeğimizdir. Tanıtılmasına katkı veren herkese teşekkür ederim. Sevgimiz her zaman var olsun" dedi.

Hulusi Gürpınar da, yazmış olduğu kitabı imzalayarak katılımcılara verdi. Gürpınar; kitabın hazırlanmasında ve sevgi çiçeğinin korunmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, sevginin hiçbir zaman eksik olmamasını diledi.

Sevgi Çiçeği'ni ilk keşfeden ve 3 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavisi devam eden Prof. Dr. Ayşe Boşgelmez, Prof. Dr. Mümtaz Demiralp, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İlkay Aydın Er, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayla Ege, Seramik Sanatçıları Adile Homan ve Asuman Alkan, Gölbaşı Halk Eğitim Müdürü Oğuz Yücel, Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan, Ressam-Şair M.Halis Bozkurt, Kumlama Resim sanatçıları Mustafa-Şerif Fadime Kumcu, Mogan Bıçak İşletmecisi M.Turhan Tuncay, Fotoğraf Sanatçısı Engin Arel, Ressam Nesrin Ercan ve Gazeteci Bayram Türkmez'e plaket verildi.

Kitap tanıtım toplantısına Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Atak, Nazım Kaşkatepe ve Nizamettin Çakır da katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Sevgi Çiçeği'Nin Hikayesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement