Seydikemer Esnaf Odası, İlk Ziyaretçilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Seydikemer Esnaf Odası, İlk Ziyaretçilerini Ağırladı

Seydikemer Esnaf Odası, İlk Ziyaretçilerini Ağırladı

Muğla’nın yeni ilçelerinden Seydikemer’de Esnaf Odası da kuruldu.

03.05.2014 10:14

Muğla'nın yeni ilçelerinden Seydikemer'de Esnaf Odası da kuruldu. Kurucu başkanlığını Harun Sağır'ın üstlendiği Seydikemer Esnaf Odası Başkanlığına ilk ziyareti Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ile Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız kalabalık bir ekiple yaptı.

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır Esnaflarla birlikte Kaymakam Muammer Köken ve Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız'ı karşılarken büyük heyecan yaşadı. Seydikemer sanayi çarşısı yakınında bir binada hizmet vermeye başlayan Seydikemer Esnaf Odası hakkında Kaymakam ve Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanına bilgiler aktaran başkan Harun Sağır, tabelayı henüz astıklarını ayrıca basit usulde defterlerinde tutulmaya başlanılacağını söyledi.

Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız başkan Harun Sağır'a da ahi ilkeleri yazılı bir tablo hediye ederek bu tablonun bütün üyelerin göreceği yere asılmasını istedi. ahi ilkeleri bizim için önemli diyen Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız "Bu ilkeleri esnaflarımız özümlerse esnaflar arasında haksızlık rekabet ve hile yapmak ortadan kalkacaktır. Tüm esnaflarımızın kurallara uymalarını istiyoruz. Ayrıca odanın kurulmasında Seydikemer Kaymakamımızdan büyük destek gördük. Teşekkür ediyorum" dedi.

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır da, Seydikemer esnafının odasına kavuşmasında Muğla Esnaf Odaları Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız'ın büyük emekleri vardır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seydikemer Esnaf Odası, İlk Ziyaretçilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement