Şgd'den Dicle Edaş'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Şgd'den Dicle Edaş'a Plaket

Şgd\'den Dicle Edaş\'a Plaket

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği (ŞGD), Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması ödül törenine katkılarından dolayı Dicle Elektrik’e plaket takdim etti.

30.11.2015 18:10

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği (ŞGD), Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması ödül törenine katkılarından dolayı Dicle Elektrik'e plaket takdim etti. Ödül töreninde konuşan Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, şirket olarak hep basının yanında yer aldıklarını belirterek, Şanlıurfa'ya hizmet etmekten duyduğu gururu dile getirdi. Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ve gelenekselleştirilen 'Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması'nın 4.'sü Dedeman Otel'de geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Başarılı gazetecilerin ödüllendirilmesinin yanında Şanlıurfa basınının gelişmesine katkıda bulunan yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek, hayatta olmayan Urfa'nın yetiştirdiği gazetecileri anmak ve Urfa basınına katkıda bulunmuş olan basın mensuplarını mesleğe yeni başlayanlara tanıtmayı amaçlayan gece hayli renkli geçti. Gecede, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından 'Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması" ödül törenine sundukları katkıdan dolayı Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ ile Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu'na birer plaket takdim edildi. Törende konuşan Neşet Demirbağ, dereceye giren basın mensuplarının yanı sıra Şanlıurfa'da zor şartlarda görevlerini sürdüren tüm gazetecilere başarılar diledi. Konuşmasında Dicle Elektrik tarafından Şanlıurfa'ya yapılan hizmetler hakkında bilgi de veren Demirbağ, "Şanlıurfa'ya şirket olarak çok önem veriyoruz. Bundan dolayı Dicle EPSAŞ Genel Müdürlüğünü Şanlıurfa'ya getirdik. Perakende Genel Müdürlüğü ile birlikte Şanlıurfa Bölge Koordinatörü olarak görev yaptığım 1 yıllık süre zarfında bütün çalışanlarımızla birlikte Şanlıurfalı hemşehrilerimize kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir enerji sunabilmek için bütün imkanlarımızı kullanarak, mevcut hatlarımızın bakım-onarımını ve yeni şebeke yatırımlarımızı yaparaktan iyileştirmeleri yaptık. Tüm bunların yanı sıra Şanlıurfamıza 50 bin adet sokak lambası takılması çalışmasını başlattık. Bütün ilçe merkezlerimizde ve köylerimizde devam etmekte olan sokak lambası takma çalışmalarımız çerçevesinde 25.000 adet sokak lambası takılmış olup, çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışma tamamlandığında Şanlıurfamız bir yıldız gibi parlayarak, Güneydoğunun batıya açılan aydınlık yüzü olacaktır" diye konuştu.

YENİ YAPILANMA

Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ, konuşmasının devamında ise, şirketteki yeni yapılanma ile ilgili de bilgi verdi. Demirbağ, "Yönetimimizin almış olduğu kararla Perakende Genel Müdürlüğünü başka bir arkadaş devrettim. Ayrıca, Şanlıurfa'ya destek olsun diye geçici olarak oluşturulan bölge koordinatörlüğü yapımızda sona ermiş oldu. Yeni görev olarak Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler Başkanı olarak atanmış oldum. Yine hizmetinizdeyim. Bu 1 yıl içerisinde Şanlıurfalı vatandaşlarımıza daha kaliteli bir enerji kullanmalarını sağlayabilmek için göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı bütün çalışanlarımıza da teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Yine Bölgedeyim buradayım ve yine beraberiz. Şanlıurfa'ya desteklerim devam edecektir. Bundan sonra Sadece Urfa değil bölgenin tümüne hizmet için buradayım. Medyada görev alan arkadaşlarımı Urfa'nın tanıtımına desteklerinden dolayı kutluyorum tebrik ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şgd'den Dicle Edaş'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement