Sgk İl Müdürü Kayış Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürü Kayış Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Sgk İl Müdürü Kayış Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Kayış basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

09.05.2014 12:05

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Kayış basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Sivas'a Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan Mustafa Kayış, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle basın mensuplarıyla tanışma programında bir araya geldi.

Programda konuşan SGK İl Müdürü Mustafa Kayış, 2008 yılından bu yana 12-18 Mayıs tarihleri arası 7.si kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası hakkında bilgi verdi. Sosyal Güvenlik kurumunun son derece genç ve dinamik bir kurum olduğunu belirten Kayış, "Herkese ve her kesime tanıtmak insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşumuna katkı sağlamak amacıyla düzenleyeceğimiz etkinliklerde, iletişimin her yöntemi kullanılarak toplumun bütün kesimlerine ulaşılmaya çalışılacaktır" dedi.

Hafta boyunca ilde ve merkez müdürlüğü açılan yedi ilçede sosyal ve kültürel alanda yapılacak faaliyetlerden söz eden Kayış, "bu faaliyetler sürekli gündem oluşturarak, kamuoyunda sosyal güvenlik bilincini arttırmaya yönelik bilgilendirici ve tanıtıcı faaliyetler yapacağız" şeklinde konuştu.

İlde yoğun bir tempoda çalışan Kurum çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için bir takım faaliyetlerinde olduğunu belirten Kayış " Motivasyonun arttırmak için ve dayanışma kültürüne katkı sağlamak amacıyla kurum içi birimler arası futbol turnuvası, çalışanlarımıza aileleri ile birlikte sosyal etkinlik düzenlenmesi, emekli olan personellerimize veda yemeği ve hediye takdim edilmesi gibi etkinlikler düzenliyoruz" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürü Kayış Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement