Siirt Üniversitesi'nde Yamaç Paraşütü Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Siirt Üniversitesi'nde Yamaç Paraşütü Eğitimi

Siirt Üniversitesi\'nde Yamaç Paraşütü Eğitimi

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan Doğa ve Spor Topluluğu, bir hafta süren yamaç paraşütü eğitimini başarıyla tamamladı.

18.05.2012 16:30

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan Doğa ve Spor Topluluğu, bir hafta süren yamaç paraşütü eğitimini başarıyla tamamladı.

Türk Hava Kurumu Başkent Sportif Havacılık Derneği bünyesinde bulunan hocalar Ümit Aydemir ve Özay Görmez tarafından Siirt Üniversitesi Doğa ve Spor Topluluğu üyelerine verilen eğitim başarıyla tamamlandı. Kursa katılan öğretim görevlisi Fuat Köker, okutman Ömer Cengiz, Doğa ve Spor Topluluğu Başkanı Murat Bingöl, Veysi Bayat, Fahrettin Atak, Metin Çağır, Şahap Başhan, Cüneyt Baran, Mirza Çelik ve Selman Dündar, sertifika almaya hak kazandı. Öğretim Görevlisi Fuat Köker, "Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' sözünü ilke edinerek uçuşlarımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Dünyanın en güzel uçuş bölgelerinden birisi olan Siirt'te, uçuş bölgelerimiz olan Kezer, Fiskin, Botan, Bostancık köyü, Tillo ve Harmantepe'de bize misafirperverliğin en güzelini gösteren Siirt halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz" dedi.

İlerde Uluslararası Yamaç Paraşütü Festivali düzenlemeyi hedeflediklerini belirten Köker, "Siirt'in doğal güzelliklerinin elverişli olduğu rafting, dağcılık, su altı dalış sporları, trekking gibi diğer doğa sporlarını da ilimiz turizmine kazandırmayı planlıyoruz" diye konuştu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Üniversitesi'nde Yamaç Paraşütü Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement