Sinop Samsunlular Derneği Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Sinop Samsunlular Derneği Genel Kurulu

Sinop Samsunlular Derneği Genel Kurulu

Sinop Samsunlular Derneği olağan genel kurulunda geçici yönetim kurulu başkanı Ali Yıldız güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

23.06.2013 17:01

Sinop Samsunlular Derneği olağan genel kurulunda geçici yönetim kurulu başkanı Ali Yıldız güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Derneğin Kefevi Mahallesi Büyükçeşme Sokak'ta bulunan merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurul geçici yönetim adına Başkan Ali Yıldız'ın açılış konuşmasıyla başladı. Divanın teşekkülü ile devam eden genel kurulda divan başkanlığına Fazlı Bayrak, divan başkan yardımcılığına Sema Yıldırım, katip üyeliğe ise Bayram Keskin seçildi. Faaliyet raporunun okunması, mali durumun paylaşılması ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste giren mevcut başkan Ali Yıldız oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi. Ali Yıldız başkanlığında oluşan yene yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Yönetim Asil: Ercan Öksüz, Muammer Tüfekçidere, Kadir Teber, Vedat Sever, Yusuf Çakıcı, Ömer Eser. Denetleme Kurulu; Recep Bircan, Ersan Yaman ve Tarık Kalem"

Yapılan genel kurul ardından konuşan Sinop Samsunlular Derneği Başkanı Ali Yıldız, dernek olarak güzel ve kalıcı hizmetler yapmak istediklerini söyledi. Yıldız, "Derneğimiz, dostların bir araya gelmesi ve yararlı-güzel şeyler yapması için kurulmuştur. Herkes bilmeli ki; bizim için Sinop ne ifade ediyorsa, Samsun, Rize, Hakkari de aynı konumdadır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe gereksinim duyduğu bu ortamda, bizler de Sinop Samsunlular Derneği olarak, üzerimize ne görev düşüyorsa onu yapmak amacındayız. Ülke bütünlüğü ve kardeşliğinin sağlanması için bu tür oluşumların çoğalması gerekir. Dernek üyeleri olarak bu amaçla canla-başla çalışacağımızın bilinmesini istiyor ve bu ülkenin her ferdini kardeşliğe davet ediyoruz" dedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop Samsunlular Derneği Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement