Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral İlter'e Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral İlter'e Veda Yemeği Düzenlendi

Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral İlter\'e Veda Yemeği Düzenlendi

Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter Sivas'ta yaptığı iki yıllık görevin ardından Tunceli'ye tayin oldu.

13.08.2013 15:52

Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter Sivas'ta yaptığı iki yıllık görevin ardından Tunceli'ye tayin oldu. İlter'in onuruna Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından ortaklaşa veda yemeği düzenlendi.

Sivas Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve eşi Zehra Kemelek, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve eşi Makbule Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Faruk Kocacık, Jandarma Alay Komutanı Ali Taş ve eşi Mine Taş, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve eşi Reyhan Kızılay ile Vali Yardımcıları katıldı.

Yemekte konuşan Vali Zübeyir Kemelek; "İlimizde iki yıldır görev yapan garnizon komutanımız Tunceli'de görevine devam edecek. Yaz mevsiminde kurumların birçoğunun personelinde değişiklik oluyor. Ben kendileri ile bir yıl çalıştım. Kendileri ile karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde geçen bir görev süremiz oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum"

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; "İki yıl birlikte çalıştık. Diğer komutanlarımız gibi komutanımızdan da son derece memnunuz. Paşafabrikası yolundaki göstermiş olduğu anlayıştan dolayı kendilerine şehrim adına özellikle teşekkür ediyorum. Eşlerine ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Biz onları unutmayacağız. Allah bahtlarını, yollarını açık etsin."

Tuğgeneral Mustafa İlter ise;" Burası bizim 12. görev yerimizdi. Şimdi artık 13. görev yerimize katılacağız. Erzincan ve Kars'ta görev yaptığımız için güzergahımız içindeydi hep kenarından geçmiştik. Sivas'a gelirken değişik duygularla geldik. Fakat iki yıl içinde hem tugayımızı hem Sivas'ımızı benimsedik, özümsedik, sevdik" ifadelerini kullandı.

Tuğgeneral Mustafa İlter'e günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Garnizon Komutanı Tuğgeneral İlter'e Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement