Şoförler Odasından Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şoförler Odasından Tso'ya Ziyaret

Şoförler Odasından Tso\'ya Ziyaret

Çanakkale’nin ilçesinde, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi, seçimleri tamamlanan esnaf odaları ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ziyaret etti.

05.03.2014 14:30

Çanakkale'nin ilçesinde, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi, seçimleri tamamlanan esnaf odaları ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ziyaret etti.

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetimi, sırasıyla Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Biga Kahveciler Esnaf Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Tabaklar Esnaf Odası'nı ziyaret etti.Başkan Sabri Kurt, Başkan Yardımcısı Sait Tanur ve yönetim kurulu ile denetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı ziyaretlerde, birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiği mesajları verildi. Biga TSO Başkan Vekili Melih Akyıl, "Arkadaşlar hoş geldiniz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Biga'mız için tüm odalarımızla birlikte hareket etmek istiyoruz. Neler yapabiliriz, Biga'mızı nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz, üyelerimize daha iyi hizmeti nasıl sunabiliriz konularında görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalarımız hep Biga'mız içindir. Hepimize ziyaretiniz için ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz" açıklamasını yaptı. Şoförler Odası Başkanı Sabri Kurt da yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar seçimlerimiz sonrası bizleri ziyaret ederek başarılar dilediniz. Bizlerde bugün sizlere iadei ziyarette bulunmak istedik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Biz de hep birlikte Biga'mız için çalışmaktan çok mutluyuz. Daha güzel şeyler yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şoförler Odasından Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement