Soma'da Okul Servis Şoförleri Eğitimden Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Soma'da Okul Servis Şoförleri Eğitimden Geçirildi

Soma\'da Okul Servis Şoförleri Eğitimden Geçirildi

Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim öğretim yılı için 42 yerleşim biriminden 10 taşıma merkezi okuluna 25 araç ile 597 öğrencinin taşınması için ihaleye çıktı.

11.10.2013 16:35

Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim öğretim yılı için 42 yerleşim biriminden 10 taşıma merkezi okuluna 25 araç ile 597 öğrencinin taşınması için ihaleye çıktı. İhalenin 718 Bin 900 lira ile sonuçlandığı öğrenci başına 6,68 liraya mal olduğu bildirildi. Ayrıca eğitim Uygulama Okulunda 77 engelli öğrenci, Nakliyeciler İlköğretim Okulu'nda 10 Engelli, 13 Eylül Gama Ortaokulu'nda ise 10 engelli öğrenci içinde bu yıl servis ihalesi yapıldı.

Yapılan taşıma ihaleleri sonrasında servis sürücülerine eğitim verildi. Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'ndaki toplantıya İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Murat Öztürk, ilçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi Komutanı Jandarma Başçavuş Ömer Hacıköylü, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Trafik Tescil Büro Amiri Ercan Işık, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Recep Gölükçü ve servis şoförleri katıldı. Toplantıda sürücülere köy ve beldelerde yanı sıra şehir merkezinde öğrenci taşımacılığı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verildi. Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öztürk, "Taşımacılık zor ve bir o kadar meşakkatli bir hizmet alanıdır. Şoförlerimizin bu konuda sahip olduğu nitelik ve sunumlar hizmetin kalitesini arttıracaktır. Sizlere olan güvenimiz tamdır. Güvene dayalı anlayışla bu yıl da huzurlu kaza ve bela olmadan ve alnımızın akıyla başarılı şekilde çıkacağımızı umuyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Okul Servis Şoförleri Eğitimden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement