Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Halcı; - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Halcı;

Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Halcı;

Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Tahsin Halcı Kırklarelili gazeteciler ile kahvaltı programında bir araya geldi."Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik sistemimiz 5502 sayılı yasayla yeniden yapılanarak, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı tek çatı"...

09.05.2013 14:36

Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Tahsin Halcı Kırklarelili gazeteciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Kırklareli Cevahir Kafe'de düzenlenen kahvaltı programında İl Müdürü Halcı yaptığı konuşmasında;

"Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik sistemimiz 5502 sayılı yasayla yeniden yapılanarak, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı tek çatı altında toplanmıştır.

Bu doğrultuda, sosyal güvenlik hizmet standartları yeniden belirlenerek, insan odaklı, güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla, en kısa sürede eşit ve adil bir şekilde sunulması amaçlanmıştır. İnanıyoruz ki kurumsal etkinliği arttıracak olan böylesi bir reform, ayrım gözetmeksizin, bütün vatandaşlarımıza, eşit koşullarda, hak ettikleri kapsam ve kalitede sosyal güvenlik sağlama imkanı tanıyacaktır.

Bu amaçla Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlara tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek amacıyla 13- 19 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kutlanacak" kaydetti.

09.05.2013 14: 24: 40

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü Halcı; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement